top of page
EN IK DAN 3_COVER.jpg

En ik dan? 3

Na hun bewogen voorjaarsvakantie in Tenerife, blijft Emma de zomer voor haar zestiende verjaardag gewoon thuis. Haar vader is namelijk voor de eerste keer uitgenodigd op de boekenbeurs en daar is hij naar goede gewoonte behoorlijk zenuwachtig voor. Wanneer blijkt dat een oude bekende uit Tenerife, de Amerikaanse auteur Mary Evangelatos, ook een bezoek aan Antwerpen plant, verliest Emma’s vader al snel helemaal de pedalen.

 

Van een vader en bekroond auteur zou je verwachten dat die met de nodige nuchterheid in het leven staat. Niet dus. Terwijl Emma samen met haar beste vriendin Amira een zomer dichtbij huis beleeft, lijkt haar vader zichzelf aan een steeds gênantere verjongingskuur te onderwerpen. Serieus: wie is hier nu de puber?

 

Kun je een leeftijdsverschil van pakweg dertig jaar zomaar overbruggen? Hoe slaag je er als bijna zestienjarige in om niet constant beschaamd te zijn voor de dingen die je vader doet en zegt? Hoe ga je om met een vader die soms meer op een puber lijkt dan jij zelf? Vragen genoeg voor een derde doldwaas, hilarisch avontuur.

MIJN BOEKEN...
bottom of page